Recipe of Any-night-of-the-week Coco Choco Matcha Muffins
Coco Choco Matcha Muffins.
Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a distinctive dish, coco choco matcha muffins. One of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.
Coco Choco Matcha Muffins is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It's easy, it is quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. They are fine and they look wonderful. Coco Choco Matcha Muffins is something which I have loved my entire life.
To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have coco choco matcha muffins using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.
The ingredients needed to make Coco Choco Matcha Muffins:
- {Take 120 g of farine de petit épeautre bio (ou un mélange sans gluten: 1/3 sarrasin, 1/3 farine de riz, 1/3 fécule d'arrow root).
- {Get 100 g of flocons d'avoine bio.
- {Take 80 g of rapadura bio (ou autre sucre complet comme le sucre de coco).
- {Take 50 g of noix de coco en poudre bio + 2 cu. à soupe.
- {Get 1 of cu. à café (ou 2) de poudre de matcha bio.
- {Make ready 1 of pincée de sel.
- {Get 1 of cu. à café de poudre à lever sans phosphate.
- {Take 1 of cu. à café de bicarbonate de soude.
- {Take 1 of pincée de poudre de vanille bio (facultatif).
- {Prepare 250 ml of lait végétal bio (ici du lait d'amande maison).
- {Take 60 g of d'huile de coco bio, fondue et liquide.
- {Make ready 1 of cu. à soupe de vinaigre de cidre.
- {Prepare 50 g of pépites de chocolat noir bio + 10g.
Steps to make Coco Choco Matcha Muffins:
- Préchauffez le four à 180 degrés et étalez une couche d'huile de coco dans votre moule à muffins..
- Dans un saladier, mélangez tous les ingrédients secs dans l'ordre d'apparence de la liste des ingrédients..
- Dans un bol, mélangez le lait, l'huile de coco fondue et le vinaigre puis versez dans le saladier d'ingrédients secs et mélangez bien le tout..
- Une fois la pâte homogène, ajoutez le 50g de pépites de chocolat noir et mélangez à nouveau et répartissez la pâte dans un moule à muffins..
- Saupoudrez de noix de coco et de quelques pépites de chocolat et enfournez 40 minutes..
- Vérifiez la cuisson en piquant une lame de couteau qui doit ressortir propre. Laissez refroidir et dégustez, aussi bien au petit-déjeuner, qu'en dessert ou en accompagnement d’un thé (matcha)!.
So that's going to wrap this up with this exceptional food coco choco matcha muffins recipe. Thanks so much for your time. I'm confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!