Easiest Way to Make Homemade Poulet Kara-Age
Poulet Kara-Age.
Hello everybody, it is me, Dave, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, poulet kara-age. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.
Poulet Kara-Age is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It's enjoyed by millions daily. It is simple, it is quick, it tastes yummy. Poulet Kara-Age is something which I've loved my whole life. They're fine and they look wonderful.
To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook poulet kara-age using 9 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.
The ingredients needed to make Poulet Kara-Age:
- {Make ready 500 g of blancs de poulet.
- {Make ready 2 cuillères à soupe of sauce soja.
- {Get 2 cuillères à soupe of d'huile de sésame.
- {Get 1 cuillère à soupe of sirop de sucre de canne.
- {Make ready 1/2 cuillère à soupe of vinaigre de vin.
- {Prepare 4 cuillères à soupe of rases de fécule de maïs.
- {Get 1 cuillère à café of 4 épices.
- {Make ready of gingembre frais.
- {Prepare of huile de friture.
Instructions to make Poulet Kara-Age:
- Mélanger tous les ingrédients de la marinade. Cela donne une pâte assez liquide..
- Couper les blancs de poulet en morceaux de 3 à 4 cm..
- Laisser mariner le poulet pendant 30 minutes minimum..
- Faire chauffer de l'huile dans un wok (4 à 5 cm de hauteur d'huile)..
- Quand l'huile est bien chaude, faire dorer les morceaux de poulet en les retournant régulièrement, pendant 3 à 6 min, en fonction de la taille des morceaux..
- Déposer les morceaux sur du papier absorbant, pour éliminer le surplus de gras..
- Servir immédiatement, avec du riz agrémenté de graines de sésame grillés ou de gomasio..
So that's going to wrap it up for this exceptional food poulet kara-age recipe. Thanks so much for reading. I am confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!