Recipe of Super Quick Homemade Perles du Japon au lait de coco et bananes
Perles du Japon au lait de coco et bananes.
Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, perles du japon au lait de coco et bananes. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Perles du Japon au lait de coco et bananes is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It is enjoyed by millions daily. It is simple, it is fast, it tastes delicious. Perles du Japon au lait de coco et bananes is something that I've loved my entire life. They are fine and they look fantastic.
To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can have perles du japon au lait de coco et bananes using 5 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make Perles du Japon au lait de coco et bananes:
- {Take 40 g of perles du Japon.
- {Take 40 cl of lait de coco.
- {Get 20 cl of lait.
- {Make ready 30 g of sucre.
- {Get 2 of bananes.
Instructions to make Perles du Japon au lait de coco et bananes:
- Dans une casserole, faire chauffer le lait de coco, lait et sucre jusqu'à ébullition en remuant de temps en temps. Verser ensuite les perles et laisser cuire à petits bouillons pendant environ 35min en remuant régulièrement..
- Pour contrôler la cuisson, vous devez regarder si les perles sont bien transparentes. Si le mélange est trop épais, vous pouvez également ajouter un peu de lait..
- Une fois la cuisson terminée, verser le tout dans un saladier. Laisser tiédir..
- Couper des rondelles de bananes et les ajouter aux perles. Déguster tiède ou froid. Vous pouvez aussi remplacer les bananes par des dés de mangues ou d'ananas..
So that is going to wrap it up for this special food perles du japon au lait de coco et bananes recipe. Thanks so much for reading. I am confident you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!