Recipe of Speedy Wagashi "Domyouji": Un très connu Mochi confectionner Japonaise - Food & Beverage

Minggu, 17 Januari 2021

Recipe of Speedy Wagashi "Domyouji": Un très connu Mochi confectionner Japonaise

Wagashi "Domyouji": Un très connu Mochi confectionner Japonaise.

Wagashi "Domyouji": Un très connu Mochi confectionner Japonaise

Hey everyone, it is Jim, welcome to my recipe page. Today, we're going to prepare a special dish, wagashi "domyouji": un très connu mochi confectionner japonaise. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Wagashi "Domyouji": Un très connu Mochi confectionner Japonaise is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is easy, it is fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. They're fine and they look wonderful. Wagashi "Domyouji": Un très connu Mochi confectionner Japonaise is something that I've loved my entire life.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook wagashi "domyouji": un très connu mochi confectionner japonaise using 6 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Wagashi "Domyouji": Un très connu Mochi confectionner Japonaise:

  1. {Make ready 100 g of Domyouji-ko (riz granuleux) 5wari chu tsubu (granuleux moyen).
  2. {Get 5-15 g of Sucre.
  3. {Take 150 of m Eau chaude.
  4. {Make ready 200 g of An (pâte d‘haricots rouges sacrée).
  5. {Prepare 10 of Feuille de cerisier salée.
  6. {Take of Colorant alimentaire rouge.

Instructions to make Wagashi "Domyouji": Un très connu Mochi confectionner Japonaise:

  1. Ingrédients pour 10. Divisez 200g de pâte d‘haricots en 10 et faite les ovale..
  2. Enlevez veines dures de les feuilles. Déstalinisez les dans l'eau pendant plusieurs minutes,.
  3. Rincez les avec l'eau et enlevez leur humidité avec des serviettes en papier..
  4. Mettez colorant alimentaire rouge dans 150ml d'eau chaude. Ajoutez 5-10g de sucre. Mélangez les dans un bol en verre résistant à la chaleur..
  5. Ajoutez 100g de riz granuleux et mélangez. Enveloppez la avec un film-plastique et laissez pendant 5 minutes..
  6. Assurez vous que tout l'eau est absorbé. Enveloppez la avec un film-plastique encore et cuirez la pendant 1 minute et 30 secondes au micro-ondes à 600W.  Laissez pendant 10 minutes..
  7. Mélangez la un peu. La Mochi pâte est terminée. Divisez la en 10 égal..
  8. Enveloppez une ovale. Pâte d‘haricots avec la Mochi pâte..
  9. Et enveloppez la avec une feuille de cerisier salée..

So that's going to wrap this up for this special food wagashi "domyouji": un très connu mochi confectionner japonaise recipe. Thank you very much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!