How to Prepare Quick Petit Nerikiri Wagashi: "la tulipe"
Petit Nerikiri Wagashi: "la tulipe".
Hello everybody, it's Drew, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a special dish, petit nerikiri wagashi: "la tulipe". One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Petit Nerikiri Wagashi: "la tulipe" is one of the most well liked of current trending foods on earth. It is simple, it is fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. Petit Nerikiri Wagashi: "la tulipe" is something that I have loved my entire life. They are fine and they look fantastic.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook petit nerikiri wagashi: "la tulipe" using 3 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.
The ingredients needed to make Petit Nerikiri Wagashi: "la tulipe":
- {Make ready 40 g of Nerikiri pâte.
- {Prepare of Veuillez trouver mon recette "Pâte pour Nerikiri Wagashi" ou "Nerikiri Pâte (avec la farine de riz)".
- {Take of + Colorant alimentaires.
Instructions to make Petit Nerikiri Wagashi: "la tulipe":
- Ingrédients pour 2.
- Ustensiles.
- Pétrir cette Nerikiri pâte bien. La partager en chaque pièce, pour l'intérieur, pour l'extérieur et le centre de le fleur. Coloriser chaque pièce..
- .
- Envelopper la pâte pour l'intérieur avec la pâte pour l'extérieur. La faire sphérique..
- Couper le haut en deux, et diviser une moitié en deux pour faire des pétales..
- Ouvre les pétales vers l'extérieur. Les faire pointus. Moduler les 2 couloirs de l'intérieur et l'extérieur.
- Faire la pièce centre sphérique et la mettre dans le centre de le fleur..
- Faire la même chose avec le autre modèle..
So that is going to wrap this up with this special food petit nerikiri wagashi: "la tulipe" recipe. Thank you very much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!