Recipe of Quick Velouté de carottes au miso blanc
Velouté de carottes au miso blanc.
Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, velouté de carottes au miso blanc. One of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Velouté de carottes au miso blanc is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is enjoyed by millions daily. It's simple, it is quick, it tastes yummy. They are nice and they look fantastic. Velouté de carottes au miso blanc is something which I have loved my whole life.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have velouté de carottes au miso blanc using 6 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.
The ingredients needed to make Velouté de carottes au miso blanc:
- {Prepare 1 kg of carottes.
- {Take 1 of oignon.
- {Take 2 cuillères à soupe of miso blanc.
- {Get 1 of briquette de bouillon de légumes liquide MAGGI.
- {Get 1 cuillère à soupe of d’huile d’olive.
- {Get 2 cm of gingembre frais.
Instructions to make Velouté de carottes au miso blanc:
- Epluchez les carottes et les couper en morceaux. Pelez et émincez l’oignon.
- Dans une casserole, faites revenir l’oignon émincé avec une cuillère a café d’huile d’olive, puis ajoutez les carottes, mélangez avec une cuillère en bois..
- Ajoutez le bouillon de légumes puis couvrir d’eau à hauteur. Portez à ébullition et laissez frémir pendant 20 minutes.
- Mixez à l’aide d’un mixeur plongeant ou d’un blender avec le miso et le gingembre pelé et râpé.
- Goutez, salez si nécessaire et servir bien chaud avec quelques feuilles de persil ou coriandre hachées..
So that's going to wrap it up for this special food velouté de carottes au miso blanc recipe. Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!