Step-by-Step Guide to Prepare Favorite Kanten Wagashi:"Sakura" - Food & Beverage

Sabtu, 02 Oktober 2021

Step-by-Step Guide to Prepare Favorite Kanten Wagashi:"Sakura"

Kanten Wagashi:"Sakura".

Kanten Wagashi:"Sakura"

Hello everybody, it's Louise, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, kanten wagashi:"sakura". It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Kanten Wagashi:"Sakura" is one of the most popular of recent trending foods on earth. It's easy, it is quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. Kanten Wagashi:"Sakura" is something which I have loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have kanten wagashi:"sakura" using 5 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make Kanten Wagashi:"Sakura":

  1. {Take 7.5 g of Kona Kanten (Agar poudre).
  2. {Prepare 300 ml of Eau.
  3. {Take 460 g of Sucre semoule.
  4. {Take 30 ml of Sakura liqueur (goût de fleurs et feuilles de cerisier).
  5. {Make ready of Colorant alimentaire rouge.

Steps to make Kanten Wagashi:"Sakura":

  1. Ingrédients et Moule.
  2. Versez 300ml d'eau dans une casserole. Ajoutez 7-7.6g de Kona Kanten (Agar poudre) et les mélangez. Chauffez à feu moyen en jusqu’à ce qu'il est bouillonnant. Affaiblissez le feu. Mijotez pendant 1 minuties..
  3. Ajoutez 460g de sucre semoule et mélangez à feu moyen. Affaiblissez le feu..
  4. Après qu'il est bouillonnant, affaiblissez le feu et déduirez jusqu’à ce qu'il sera 80-85%. Ajoutez 30ml de Sakura liqueur..
  5. Filtreriez et versez le moiti dans un moule..
  6. Ajoutez la colorant alimentaire rouge dans le reste. Filtreriez et versez le dans un moule..
  7. Laissez le jusqu’à ce qu'il prend..
  8. Retirez le du moule. Coupez le en forme de Sakura avec l'emporte-pièce. (C'est OK couper le en bouchées.).
  9. Mettrez les sur un papier de cuisson ou un gril ou on met un peau d'huile. Laissez les jusqu’à ce qu'il auront la mince peau couvert sa surface pendant quelques jours..
  10. .

So that's going to wrap this up with this special food kanten wagashi:"sakura" recipe. Thanks so much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!