Simple Way to Prepare Homemade Sushi roulé
Sushi roulé.
Hello everybody, it is me, Dave, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a special dish, sushi roulé. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Sushi roulé is one of the most favored of current trending foods in the world. It is appreciated by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes delicious. Sushi roulé is something that I have loved my whole life. They're fine and they look wonderful.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook sushi roulé using 17 ingredients and 7 steps. Here is how you cook it.
The ingredients needed to make Sushi roulé:
- {Get 450 g of riz rond.
- {Make ready 750 ml of d'eau.
- {Make ready 60 ml of vinaigre de riz.
- {Prepare 25 g of sucre.
- {Prepare 10 g of sel.
- {Get 5 of feuilles d'algues séchées(NORI).
- {Get of thon avec mayonnaise.
- {Make ready of avocat.
- {Get of concombre.
- {Take of surimi.
- {Prepare of fromage.
- {Get of saumon fumé.
- {Get of crevette pochée.
- {Make ready of etc... comme vous voulez!!.
- {Take of sauce de soja.
- {Make ready of wasabi.
- {Make ready of gingembre rose.
Instructions to make Sushi roulé:
- Cuire le riz (voir recette du riz à la japonaise).
- Mettre le vinaigre, le sucre et le sel dans une petite casserole. Chauffer pour dissoudre le sucre et le sel..
- Prendre le riz cuit dans un plateau. Ajouter le mélange vinaigre/sucre/sel. Mélanger et faire refroidir complètement..
- Poser une feuille de NORI sue une natte de bambou (MAKISU). Mouiller les mains puis étaler délicatement du riz vinaigré sur toute la face du NORI sauf une bande vide de 2cm qui vous est opposé..
- Poser les ingrédients au centre du riz vinaigré. Soulever la bande du MAKISU devant vous a l'aide de vos pouces. Rouler à l'aide du rouleau et fermer derrière la garniture tout en formant un cylindre..
- Couper le rouleau avec un couteau bien aiguisé. Nettoyer le couteau à chaque coupe et trancher avec un léger mouvement d'avant en arrière pour ne pas écraser..
- Présenter dans une assiette. Garnir le SUSHI de la sauce de soja,wasabi et gingembre rose..
So that's going to wrap it up for this exceptional food sushi roulé recipe. Thank you very much for your time. I am confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!