Steps to Make Favorite Soupe de miso (O-MISSO-SHILU)
Soupe de miso (O-MISSO-SHILU).
Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, soupe de miso (o-misso-shilu). It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Soupe de miso (O-MISSO-SHILU) is one of the most favored of recent trending meals in the world. It is easy, it is fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. They're fine and they look wonderful. Soupe de miso (O-MISSO-SHILU) is something which I have loved my entire life.
To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook soupe de miso (o-misso-shilu) using 4 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make Soupe de miso (O-MISSO-SHILU):
- {Prepare 1 of verre d'eau.
- {Make ready 2-3 of types de légumes au saison.
- {Get 1 of pincée (1/4 petite cuillère) de Bouillon japonais en poudre.
- {Take 1 of grande cuillère de pâte de miso (vous pouviez ajuster à votre goût).
Instructions to make Soupe de miso (O-MISSO-SHILU):
- 1. Couper des légumes Couper fin. On mange avec des baguettes(O-Hashi) donc fin mais pas trop petit. Cette fois-ci, radis et ses feuilles..
- 2. Faire bouillir de l'eau.
- 3. Mettre le bouillon dans l'eau Des légumes-racines comme carotte, radis, patate etc... vous pouvez les mettre quand de l'eau est encore froide. J'ai mit des radis dans cette étape..
- 4. Ajouter des légumes et faire cuire Ne cuisez pas trop. Au Japon, c'est important de garder ses formes et ses couleurs de légumes. On coupe le feu quand ils sont "juste cuit". Feuille de radis se cuire très vite donc je l'ai mit et tout suit coupé le feu..
- 5. Couper le feu et mettre le pâte de miso Goût de MISO va changer si vous le bouillir et son enzyme va être cassé donc il faut couper le feu avant le mit. Mélanger bien..
- Finit! C'est bien simple n'est pas?.
- Si vous voulez plus d'information, n'hésitez pas à visiter mon blog :) https://marumaki-japon.wixsite.com/kitchen/blog.
So that is going to wrap this up with this special food soupe de miso (o-misso-shilu) recipe. Thanks so much for your time. I am sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!