Easiest Way to Prepare Ultimate Petit Nerikiri Wagashi: "la pensée" - Food & Beverage

Senin, 30 Agustus 2021

Easiest Way to Prepare Ultimate Petit Nerikiri Wagashi: "la pensée"

Petit Nerikiri Wagashi: "la pensée".

Petit Nerikiri Wagashi: "la pensée"

Hey everyone, it's Jim, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to make a special dish, petit nerikiri wagashi: "la pensée". One of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Petit Nerikiri Wagashi: "la pensée" is one of the most favored of current trending foods on earth. It's easy, it's quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions daily. Petit Nerikiri Wagashi: "la pensée" is something which I've loved my entire life. They are fine and they look wonderful.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook petit nerikiri wagashi: "la pensée" using 3 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Petit Nerikiri Wagashi: "la pensée":

  1. {Take 80 g of Nerikiri pâte.
  2. {Get of Veuillez trouver mon recette "Pâte pour Nerikiri Wagashi" ou "Nerikiri Pâte (avec la farine de riz)".
  3. {Take of + Colorant alimentaires naturelles.

Steps to make Petit Nerikiri Wagashi: "la pensée":

  1. Ingrédients et Ustensiles pour 4. *J'utilise des colorant alimentaires naturelles qui ont couleurs gentilles..
  2. Partager cette Nerikiri pâte en chaque pièce, pour des pétales, une racine de pétales et le centre de la fleur..
  3. Coloriser chaque pièce. Les pétrir bien..
  4. (Faire 4 types de combinaisons couleurs).
  5. Envelopper la pâte pour la racine de pétales avec la pièce de pétales..
  6. La faire cylindrique..
  7. Mettre une linge sur la tète. Mettre 1 linge pour diviser la partie plus petite en 2 et mettre 2 linges pour diviser l'autre partie en 3..
  8. Faire 5 fosses de bas à haut. Les relier à les 5 lignes de la tète. Faire une cavité ronde décentré, à l'intersection de linges. L'élargir sur les 3 pétales plus grandes pour sortir la couler intérieurs..
  9. Presser et étendre les pétales ver la périphérie. Retracer 5 lignes sur la tète..
  10. Mettre des courts linges sur le bord de les pétales. Faire une cavité ronde décentré. Faire une centre partie globe et la mettre dans la cavité..
  11. Faire la même chose avec les types de combinaisons couleurs..

So that is going to wrap it up for this special food petit nerikiri wagashi: "la pensée" recipe. Thank you very much for reading. I am sure you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!