Recipe of Homemade Tempura de moules, mayonnaise curry - Food & Beverage

Minggu, 16 Mei 2021

Recipe of Homemade Tempura de moules, mayonnaise curry

Tempura de moules, mayonnaise curry.

Tempura de moules, mayonnaise curry

Hey everyone, it's me, Dave, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, tempura de moules, mayonnaise curry. One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Tempura de moules, mayonnaise curry is one of the most popular of current trending foods in the world. It is easy, it is quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. Tempura de moules, mayonnaise curry is something which I've loved my entire life. They are fine and they look wonderful.

To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can have tempura de moules, mayonnaise curry using 9 ingredients and 2 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Tempura de moules, mayonnaise curry:

  1. {Get of Pour un apéro pour 4 personnes :.
  2. {Get 500 gr of moules.
  3. {Make ready 100 gr of farine de froment Albona ou autre.
  4. {Prepare 10 cl of bière.
  5. {Get of mayonnaise maison.
  6. {Prepare of curry.
  7. {Get 1 gousse of d'ail (ou pas).
  8. {Take of sel et poivre.
  9. {Prepare of huile de friture.

Instructions to make Tempura de moules, mayonnaise curry:

  1. Fouettez la farine avec la bière puis laissez reposer la pâte environ 1h. Dans un grand faitout, après les avoir nettoyées, faites ouvrir les moules. Puis décortiquez-les et réservez les. Préparez une mayonnaise, ajoutez du curry à votre convenance et de l'ail pressé si vous aimez..
  2. Faites chauffer un bain d'huile à 170°. Trempez les moules dans la pâte au fur et à mesure. Puis jetez-les dans la friture; Dés qu'elles remontent à la surface, elles sont cuites. Sortez-les avec une écumoire, déposez-les sur du papier absorbant (éventuellement, laissez-les un peu au chaud mais elles ramolissent vite) et dégustez-les au plus vite avec ou sans mayonnaise. J'ai choisi de piquer les moules sur des petits bâtonnets, c'est plus joli....mais surtout, qu'est-ce que c'est bon !.

So that's going to wrap it up for this exceptional food tempura de moules, mayonnaise curry recipe. Thanks so much for your time. I am confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!