Step-by-Step Guide to Prepare Speedy Le Champignon- Jouyo Manju (Wagashi) - Food & Beverage

Selasa, 13 April 2021

Step-by-Step Guide to Prepare Speedy Le Champignon- Jouyo Manju (Wagashi)

Le Champignon- Jouyo Manju (Wagashi).

Le Champignon- Jouyo Manju (Wagashi)

Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, le champignon- jouyo manju (wagashi). One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Le Champignon- Jouyo Manju (Wagashi) is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It is easy, it is quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. They're fine and they look fantastic. Le Champignon- Jouyo Manju (Wagashi) is something which I've loved my entire life.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook le champignon- jouyo manju (wagashi) using 6 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Le Champignon- Jouyo Manju (Wagashi):

  1. {Get 45 g of igname râpée.
  2. {Take 90 g of sucre.
  3. {Take 60 g of Jouyo-ko (farine de riz).
  4. {Prepare 150 g of Koshi-an (pâte d'haricots rouge sucrée).
  5. {Get 1 cuillère à soupe of sésame noir cassé.
  6. {Make ready of Jouyo ko est une riz farine, n'est pas de riz gluante. Et c'est une poudre fine.

Steps to make Le Champignon- Jouyo Manju (Wagashi):

  1. Ingrédients pour 10.
  2. Ajoutez 90g de sucre dans 50g de igname râpée. Mélangez les bien..
  3. Ajoutez 1/3 de la mélange dans 1 cuillère à soupe de sésame noir cassé et mélangez..
  4. Mettez la Yamaimo mélange blanche dans 60g de jouyo-ko (farine de riz) et mélangez. Sortez la pâte (quand environ 2/3 de la farine est mélangé dans la Yamaimo mélanger)..
  5. Mettez la sésame & Yamaimo mélange dans la reste de farine et mélangez. Faites la sésame pâte plus molle que la pâte blanche..
  6. Partagez chaque la pâte en 10. (en saupoudrant farine)..
  7. [Faire 10 Champignons] Enveloppez une boule d‘haricots rouges avec une part de ce pâte blanche, en saupoudrant farine. (Vous ne devez pas envelopper complètement.) Faites la ovoïde..
  8. Faites une sésame pâte cercle. Mettez la sur la boule ovoïde. Faites 10 champignons comme ca..
  9. Mettez les dans le cuiseur à vapeur. Cuirez les pandas 9 minuties. Sortez les et faites les refroidir couverts d'un tissu. C'est fini!.

So that's going to wrap it up with this special food le champignon- jouyo manju (wagashi) recipe. Thanks so much for your time. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!