Recipe of Favorite Un Gâteau "Ukishima" (Wagashi) Chocolat & Matcha - Food & Beverage

Selasa, 13 April 2021

Recipe of Favorite Un Gâteau "Ukishima" (Wagashi) Chocolat & Matcha

Un Gâteau "Ukishima" (Wagashi) Chocolat & Matcha.

Un Gâteau "Ukishima" (Wagashi) Chocolat & Matcha

Hey everyone, it is Drew, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, un gâteau "ukishima" (wagashi) chocolat & matcha. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Un Gâteau "Ukishima" (Wagashi) Chocolat & Matcha is one of the most favored of current trending meals in the world. It's simple, it's fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. Un Gâteau "Ukishima" (Wagashi) Chocolat & Matcha is something that I've loved my entire life. They're fine and they look fantastic.

To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook un gâteau "ukishima" (wagashi) chocolat & matcha using 7 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Un Gâteau "Ukishima" (Wagashi) Chocolat & Matcha:

  1. {Prepare 200 g of Shiro-an (pâte d'haricots blancs sucrée).
  2. {Make ready 36 g (4 cuillères à soupe) of Farine de riz.
  3. {Prepare 1 cuillère à soupe of Matcha poudre.
  4. {Make ready 1 cuillère à soupe of Eau chaude.
  5. {Get 60 g of Chocolat noir.
  6. {Take 2 of œufs.
  7. {Prepare 18 g (2 cuillères à soupe) of Sucre.

Instructions to make Un Gâteau "Ukishima" (Wagashi) Chocolat & Matcha:

  1. Ingrédients *Casser le chocolat en petits morceaux. Et les diviser en 2, pour ajouter dans une pâte et mettre au-dessus..
  2. Prépare un moule. Couvrir son intérieur avec un papier de cuisson..
  3. Mélanger la pâte d'haricots blancs et 2 jaune d'œufs..
  4. Ajouter la farine de riz et les mélanger. Et ajouter le Matcha poudre dissous dans de l'eau chaude et les mélanger..
  5. Faire meringue (2 blanc d'œufs + le sucre). L'ajouter dans le mixture No.4. Et Ajouter chocolat cassé. Mélanger tous les. Le verser dans le moule et mettre chocolat cassé au-dessus..
  6. Le mettre dans une vapeur. Le vapeur pendants 20minuite..
  7. Prendre le gâteau dans le moule. Le refroidir sur une grille avec une couverture en coton. Le couper et déguster. (Vous pouvez le conserver dans un freezer si vous voulez.).

So that is going to wrap it up with this exceptional food un gâteau "ukishima" (wagashi) chocolat & matcha recipe. Thank you very much for your time. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!