Easiest Way to Prepare Perfect Konnichiwa... Miam !
Konnichiwa... Miam !.
Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a special dish, konnichiwa... miam !. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.
Konnichiwa... Miam ! is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's simple, it is quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. Konnichiwa... Miam ! is something that I have loved my whole life. They're nice and they look fantastic.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have konnichiwa... miam ! using 6 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make Konnichiwa... Miam !:
- {Prepare 400 g of Tofu fumé.
- {Make ready 10 g of sucre de cannes.
- {Take 40 ml of tamari.
- {Make ready 40 ml of saké.
- {Make ready 40 ml of mrin.
- {Get 10 ml of d'huile de colza.
Steps to make Konnichiwa... Miam !:
- Je précise que tous les ingrédients, je dis bien tous, se trouvent au rayon cuisine du monde où vers le bar à sushi de votre magasin préféré..
- Coupez votre tofu en dés, environ une vingtaine par bloc de tofu.
- Dans une casserole, mélangez le sucre, le tamari, le mirin, le saké, ajoutez une pincée de sel. Portez à ébullition et laissez réduire pendant 5 minutes. Vous allez voir un aspect caramel. Coupez le feu et ajoutez l'huile et mélangez bien comme il faut..
- Ajoutez votre tofu à ce mélange et avec une cuillère à soupe, remuez de façon à le napper totalement. Laissez reposer une bonne dizaine de minutes..
- Constituez des brochettes avec vos carrés de tofu et faîtes chauffer une poêle, légèrement huilée..
- Déposez vos brochettes dans la poêle et faites dorer sur chaque face. Servez et déguster..
So that is going to wrap this up for this exceptional food konnichiwa... miam ! recipe. Thank you very much for reading. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!