Steps to Prepare Ultimate Perle du Japon pomme spéculos - Food & Beverage

Sabtu, 20 Maret 2021

Steps to Prepare Ultimate Perle du Japon pomme spéculos

Perle du Japon pomme spéculos.

Perle du Japon pomme spéculos

Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a special dish, perle du japon pomme spéculos. One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Perle du Japon pomme spéculos is one of the most favored of recent trending meals on earth. It's appreciated by millions every day. It is easy, it is quick, it tastes delicious. They're nice and they look wonderful. Perle du Japon pomme spéculos is something that I have loved my whole life.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook perle du japon pomme spéculos using 7 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Perle du Japon pomme spéculos:

  1. {Take 500 ml of lait entier.
  2. {Take 30 g of sucre.
  3. {Prepare 1 of sachet de sucre vanillé.
  4. {Prepare 100 g of perle du japon.
  5. {Make ready 2 of pommes.
  6. {Prepare 3 of cas de sirop d’érable.
  7. {Prepare 2 of spéculos.

Steps to make Perle du Japon pomme spéculos:

  1. Dans une casserole, portez à ébullition le lait et les sucres. Ajoutez les perles et laissez cuire 5min en mélangeant. Laissez reposer hors du feu pendant 25min..
  2. Épluchez et videz les pommes. Coupez les en petits dés et faites les revenir dans une poêle avec une noix de beurre et le sirop d’érable. Elles doivent être fondantes..
  3. Dans une verrine déposez la crème puis les pommes et quelques brisures de spéculos.
  4. Dégustez frais..

So that is going to wrap it up with this special food perle du japon pomme spéculos recipe. Thanks so much for your time. I'm sure you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!