How to Prepare Super Quick Homemade Poulet au miso
Poulet au miso.
Hello everybody, it's Brad, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, poulet au miso. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Poulet au miso is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's enjoyed by millions daily. It is easy, it's fast, it tastes yummy. Poulet au miso is something that I've loved my whole life. They're fine and they look wonderful.
To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have poulet au miso using 10 ingredients and 6 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make Poulet au miso:
- {Get 4 of ailes de poulet ou cuisses désossées selon vos préférences.
- {Get 3 of petites pommes de terres.
- {Make ready 6 of asperges.
- {Take 200 ml of d'eau.
- {Take of ☆1/2 cuillère à café de Dashi.
- {Make ready of ☆1/2 cuillère à soupe mirin (on peut remplacer par du sucre).
- {Make ready of ☆1 cuillère à soupe de Saké.
- {Get of ☆1 cuillère à café de sause soja.
- {Take of ☆1/2 cuillère à soupe de miso.
- {Make ready 10 g of beurre.
Steps to make Poulet au miso:
- Coupez les pommes de terre (avec la peau) et les asperges.
- Faites bouillir les asperges. Elles doivent rester croquantes..
- Faites revenir les morceaux de poulets sur la peau dans une poêle avec de l'huile végétale et ajoutez les pommes de terres..
- Quand les morceaux de poulet sont dorés, diluez dans 200ml d'eau les condiments marqués du signe ☆..
- Couvrez la poêle avec du papier cuisson et laissez mijoter environ 15min jusqu'à ce que le Dashi ait réduit.
- Ajoutez les asperges et bien mélanger avec du dashi et du beurre.
So that is going to wrap this up for this special food poulet au miso recipe. Thanks so much for reading. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!