Easiest Way to Make Homemade ☆Chigiri Pan☆ - Food & Beverage

Rabu, 31 Maret 2021

Easiest Way to Make Homemade ☆Chigiri Pan☆

☆Chigiri Pan☆.

☆Chigiri Pan☆

Hello everybody, it is John, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, ☆chigiri pan☆. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

☆Chigiri Pan☆ is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It is appreciated by millions every day. It is easy, it is quick, it tastes yummy. They are fine and they look wonderful. ☆Chigiri Pan☆ is something that I have loved my entire life.

To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook ☆chigiri pan☆ using 9 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make ☆Chigiri Pan☆:

  1. {Prepare 260 g of farine.
  2. {Prepare 40 g of sucre.
  3. {Take 3 g of sel.
  4. {Prepare 1 of càs de cacao en poudre non sucré.
  5. {Take 20 g of lait concentré sucré.
  6. {Prepare 30 g of beurre.
  7. {Make ready 3 g of levure fraîche.
  8. {Get 180 ml of lait tiède.
  9. {Get of Chocolat fondu blanc et noir.

Steps to make ☆Chigiri Pan☆:

  1. Tamiser la farine, le sucre et le sel et les mettre dans la cuve du robot (muni d'un crochet) au centre verser le lait et la levure. Pétrir 2 minutes à vitesse moyenne..
  2. Ajouter le lait concentré et le beurre mou. Pétrir 5 minutes à vitesse élevée (jusqu'à ce que la pâte se détache de la parois)..
  3. Poser un torchon sur la cuve et laisser pousser la pâte à température ambiante pendant 1 heure..
  4. Dégazer la pâte, couper la pâte en 2 et incorporer le cacao en poudre dans une moitié et pétrir de nouveau. Détailler les 2 moitiés en 3 parts égales puis chaque parts en 2 (on obtient ainsi 12 parts (6 de chaque couleur). Les bouler et les laisser poser 10 minutes..
  5. Réserver 2 boules cacao et 2 boules nature, les diviser en petits morceaux pour faire les oreilles. Positionner les autres boules les unes à côté des autres dans un plat (façon brioche butchy), positionner les oreilles sur chaque boule et laisser pousser encore 40 minutes toujours sous torchon à température ambiante..
  6. Préchauffer le four 190 °C et enfourner pour 15 à 18 minutes..
  7. Laisser reposer sur une grille et décorer chaque ours (Oreilles, yeux, nez etc) selon votre imagination avec le chocolat fondu..
  8. Dégustez et découvrez un moelleux incomparable !!.

So that is going to wrap it up for this special food ☆chigiri pan☆ recipe. Thank you very much for reading. I'm sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!