Step-by-Step Guide to Prepare Homemade Tsukuné - Food & Beverage

Jumat, 29 Januari 2021

Step-by-Step Guide to Prepare Homemade Tsukuné

Tsukuné.

Tsukuné

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, tsukuné. It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Tsukuné is one of the most favored of recent trending foods in the world. It's simple, it's quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. Tsukuné is something that I've loved my whole life. They are fine and they look fantastic.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can have tsukuné using 10 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make Tsukuné:

  1. {Make ready 300 gr of poulet haché.
  2. {Take 150 gr of chair à saucisse.
  3. {Take 1 of ciboule (ou 1 oignon nouveau).
  4. {Make ready 1/2 of cuillèrée à soupe de miso.
  5. {Take 1 of cuillerée à soupe de gingembre frais râpé.
  6. {Make ready 1 of cuillerée à soupe de fécule de pomme de terre.
  7. {Prepare 10 cl of sauce yakitori.
  8. {Prepare of Pour servir.
  9. {Take 4 of jaunes d'oeufs.
  10. {Take of Sauce soja.

Steps to make Tsukuné:

  1. Lavez et émincez finement la ciboule Dans un saladier, déposez le poulet haché, la chair à saucisse, le miso, le gingembre, la ciboule et la fécule de pomme de terre. Mélangez le tout à la main de façon à obtenir une préparation homogène..
  2. Avec les mains légèrement huilées, prélevez 2 bonnes cuillerées à soupe de préparation à la viande et façonnez 1 boulette ovales. Enfilez-la sur une pique bois, plate de préférence, Procédez de la même manière avec le reste des ingrédients pour obtenir 12 brochettes..
  3. Faites chauffer le barbecue, puis faites griller les brochettes 4 minutes. A l'aide d'un pinceau, badigeonnez-les de sauce yakitori, puis faites-les griller à nouveau 4 minutes, en les retournant à mi-cuisson. Badigeonnez-les encore de sauce et faites-les cuire 1 ou 2 minutes supplémentaires, jusqu'à ce qu'elles soient bien dorées..
  4. Nappez une dernières fois les brochettes de sauce et dégustez-les aussitôt en les trempant dans le jaune d'oeuf assaisonné de sauce soja.

So that's going to wrap it up for this exceptional food tsukuné recipe. Thanks so much for your time. I am confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!