Easiest Way to Prepare Award-winning Kare-pan - Food & Beverage

Jumat, 29 Oktober 2021

Easiest Way to Prepare Award-winning Kare-pan

Kare-pan.

Kare-pan

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, kare-pan. One of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Kare-pan is one of the most popular of current trending foods in the world. It is appreciated by millions every day. It's simple, it's fast, it tastes yummy. Kare-pan is something that I've loved my entire life. They're fine and they look wonderful.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook kare-pan using 18 ingredients and 16 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make Kare-pan:

  1. {Take 200 g of farine.
  2. {Prepare 1 of c.à.s de sucre.
  3. {Take 1/2 of c.à.c de sel.
  4. {Prepare 1 of c.à.c de levure.
  5. {Prepare 30 g of œuf.
  6. {Take 90 ml of d'eau tiède.
  7. {Make ready 20 g of beurre.
  8. {Prepare 250 g of viande hachée.
  9. {Make ready 1 of oignon.
  10. {Prepare 50 g of poivron.
  11. {Prepare 1 gousse of d'ail.
  12. {Make ready 5 g of gingembre.
  13. {Take 2.5 of c.à.s de curry en poudre.
  14. {Prepare 1 of c.à.s de farine.
  15. {Take 70 g of ketchup.
  16. {Get 80 ml of d'eau.
  17. {Make ready 1 tasse of chapelures.
  18. {Prepare of huile de friture.

Instructions to make Kare-pan:

  1. Dans un bol évasé, mélanger la farine, le sucre, le sel et la levure. Verser le mélange œuf/eau tiède, puis pétrir la pâte pendant 5min..
  2. Ajouter le beurre pommade et l'incorporer le à la pâte..
  3. Lorsqu'on obtient une pâte souple, façonner-la en boule et la remettre dans un bol huilé. Recouvrez le bol avec film-alimentaire, faire fermenter pendant environ 1heure.(jusqu'à ce que la pâte double de volume).
  4. Hacher l'oignon, le poivron,l'ail et le gingembre..
  5. Chauffer la poêle, puis mettre l'huile,le gingembre et l'ail haché..
  6. Une fois l'huile est parfumée, mettre l'oignon et rissoler à feu modéré..
  7. Ajouter le poivron et la viande hachée. Faire bien cuire la préparation..
  8. Ajouter le curry et la farine, puis mélanger. Enfin, ajouter le ketchup et l'eau. Faire sauter jusqu'à obtention d'une consistance épaisse..
  9. Saler et poivrer, puis retirer la poêle du feu. Mettre la préparation dans un plateau pour la refroidir..
  10. Rabattre la pâte pour la dégazer, puis couper-la en portion d'environ 45g chacune..
  11. Former des boules et les disposer sur une plaque. Laisser reposer sous un film-alimentaire pendant 15min..
  12. Diviser la garniture en portion d'environ 50g..
  13. Étendre la pâte en cercle, mettre une portion de la garniture et enrober la soigneusement dans la pâte. Faites attention à bien coller les bords pour former comme un ballon ovale..
  14. Recouvrez-les d'œuf battu et de chapelure..
  15. Disposer sur une plaque et laisser lever pendant 30min..
  16. Chauffer l'huile à 170℃ puis faites frire les pains pendant 3 à 4 min environ..

So that is going to wrap it up with this exceptional food kare-pan recipe. Thank you very much for your time. I am confident you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!