Step-by-Step Guide to Prepare Super Quick Homemade Matcha shiratama Mizu Yōkan ; Wagashi - Food & Beverage

Minggu, 12 September 2021

Step-by-Step Guide to Prepare Super Quick Homemade Matcha shiratama Mizu Yōkan ; Wagashi

Matcha shiratama Mizu Yōkan ; Wagashi.

Matcha shiratama Mizu Yōkan ; Wagashi

Hey everyone, it's John, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, matcha shiratama mizu yōkan ; wagashi. It is one of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Matcha shiratama Mizu Yōkan ; Wagashi is one of the most favored of current trending foods in the world. It is enjoyed by millions every day. It's simple, it's fast, it tastes delicious. Matcha shiratama Mizu Yōkan ; Wagashi is something that I have loved my entire life. They're fine and they look wonderful.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have matcha shiratama mizu yōkan ; wagashi using 7 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Matcha shiratama Mizu Yōkan ; Wagashi:

  1. {Take 2 g of Agar agar.
  2. {Get 100 ml of Eau pour Mizu Yōkan.
  3. {Get 200 g of Koshian (pâte d'haricots rouges sucrée).
  4. {Prepare 50 g of Shiratama ko (farine de riz glutineux).
  5. {Make ready 40 g of Kuro mitsu (sirop de cassonade).
  6. {Get 2 g of Matcha.
  7. {Prepare 50-60 ml of Eau pour Shiratama (Mochi).

Steps to make Matcha shiratama Mizu Yōkan ; Wagashi:

  1. Ingrédients pour petits 6 moules.
  2. Ajoutez 40g de Kuro mitsu (sirop de cassonade) à 200g de Koshian (pâte d'haricots rouges sucrée). Mélangez les..
  3. [Faire Matcha Shiratama] Mélangez 2g de Matcha et peu d'eau..
  4. Mélangez le Matcha et 50g de shiratama ko. Mélangez les en ajoutant de l'eau petit à petit..
  5. Ajoutez de l'eau et mélangez jusqu'à c'est mou. (N'ajoutez pas trop d'eau! Sinon on ne peut pas former la pâte en boules.) Divisez la en 18 et formez en boules..
  6. Mettez les dans l'eau bouillante. Faite les cuire jusqu'à elles flottent à la surface. Prenez les de l'eau..
  7. [Faire Mizu Yōkan] Versez 100ml de l'eau dans une casserole. Ajoutez 2g de agar-agar et les mélangez. Chauffez à feu moyen en jusqu’à ce qu'il est bouillonnant.
  8. Affaiblissez le feu. Mijotez pendant 2minuites. Versez le liquide dan le Koshian mélange et mélangez rapidement..
  9. Versez la moitié dans 6 moules. Mettez 2 Matcha Shiratama dans chaque moule. Versez l'autre moitié du Koshian mélange. Mettez 1 Matcha Shiratama. Refroidissez jusqu’à ce qu'l prend..
  10. Mangez les froid. ※Ne refroidissez pas longtemps simon les shiratama (Mochi) deviennent dur !.

So that is going to wrap this up with this exceptional food matcha shiratama mizu yōkan ; wagashi recipe. Thank you very much for reading. I am sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!