How to Make Homemade Des lapins bruns - Jouyo Manju (Wagashi) de Marrons
Des lapins bruns - Jouyo Manju (Wagashi) de Marrons.
Hello everybody, hope you're having an amazing day today. Today, we're going to make a distinctive dish, des lapins bruns - jouyo manju (wagashi) de marrons. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Des lapins bruns - Jouyo Manju (Wagashi) de Marrons is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's enjoyed by millions every day. It's easy, it's fast, it tastes delicious. Des lapins bruns - Jouyo Manju (Wagashi) de Marrons is something that I have loved my whole life. They're fine and they look wonderful.
To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have des lapins bruns - jouyo manju (wagashi) de marrons using 6 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make Des lapins bruns - Jouyo Manju (Wagashi) de Marrons:
- {Get 40 g of igname râpée.
- {Make ready 80 g of sucre brun.
- {Make ready 50-55 g of Jouyo-ko (farine de riz).
- {Make ready 60 g of purée de marrons.
- {Prepare 30 g of sucre.
- {Take of +colorant alimentaire.
Instructions to make Des lapins bruns - Jouyo Manju (Wagashi) de Marrons:
- Ingrédients pour 10.
- Prépare la farce--Ajouter 30g de sucre dans 60g de purée de marrons. Les mélanger bien. La diviser en 10 et les faire en boule. Les envelopper avec un essuie-tout pour retirer cette humidité..
- Faire la pâte de farine de riz--Ajoute 80g de sucre brun dans 40g de igname râpée. La mélanger. L'ajouter dans 50-55g de Jouyo-ko (farine de riz).
- La mélanger et pétrir..
- Faire des lapins---Partager la pâte en 10. Envelopper une boule de purée de marrons avec l'une pâte. (en saupoudrant farine). La faire ovale. (Faire 10 ovales).
- Faire sa tète et ces oreilles avec baguettes et une corne à pâtisserie..
- Peindre se nez avec colorants alimentaires rouge et jaune. Et mettre ses yeux avec colorants alimentaires rouge et vert +jouyo-ko..
- Les mettre dans une vapeur. Vaporiser l'eau. Les vapeur pendants 8minuite. Les refroidir avec une couverture en coton. C'est fini!.
So that is going to wrap it up for this exceptional food des lapins bruns - jouyo manju (wagashi) de marrons recipe. Thanks so much for reading. I'm confident you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!