Easiest Way to Prepare Any-night-of-the-week "Nerikiri Pâte (avec la farine de riz)"
"Nerikiri Pâte (avec la farine de riz)".
Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, "nerikiri pâte (avec la farine de riz)". One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.
"Nerikiri Pâte (avec la farine de riz)" is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is easy, it is quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. "Nerikiri Pâte (avec la farine de riz)" is something which I've loved my whole life. They are nice and they look fantastic.
To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can have "nerikiri pâte (avec la farine de riz)" using 3 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.
The ingredients needed to make "Nerikiri Pâte (avec la farine de riz)":
- {Take 200 g of Shiro-an (pâte d'haricots blancs sucrée).
- {Make ready 3 g of Shiratama-ko (farine de riz).
- {Make ready 2 cuillère à soupe of Eau.
Instructions to make "Nerikiri Pâte (avec la farine de riz)":
- Ingrédients. (Moins eau au cas où Shiro-an est très humide).
- Mettre Shiratama-ko dans un bol et ajouter un peu d'eau. Les Mélanger en écrasant les grains. Ajouter l'eau restante quand ce n'est plus grumeleux. Et les mélanger bien..
- Ajouter le mélange dans Shiro-an. Les mélanger bien..
- Le chauffer sur un feu moyen et mélanger pour que l'humidités'évapore. Arrêter de le faire quand la pâte n'est collante plus..
- Le mettre sur une cotonnade blanche et sèche. Le pétrir dans la cotonnade. Le mettre en pièces et mettre ensembles encore. Faire la même chose 2 ou 3 fois. La refroidir bien. l'Envelopper avec un film-plastique et mettre dans un frigo pendant 30minuites.
So that's going to wrap this up with this exceptional food "nerikiri pâte (avec la farine de riz)" recipe. Thanks so much for your time. I am confident you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!