Easiest Way to Make Speedy Okonomiyaki (Pizza japonaise) - Food & Beverage

Selasa, 03 Agustus 2021

Easiest Way to Make Speedy Okonomiyaki (Pizza japonaise)

Okonomiyaki (Pizza japonaise).

Okonomiyaki (Pizza japonaise)

Hello everybody, it is Brad, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to make a special dish, okonomiyaki (pizza japonaise). It is one of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

Okonomiyaki (Pizza japonaise) is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is simple, it is quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. Okonomiyaki (Pizza japonaise) is something that I have loved my entire life. They're nice and they look wonderful.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook okonomiyaki (pizza japonaise) using 9 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Okonomiyaki (Pizza japonaise):

  1. {Prepare 4 of feuilles de chou blanc finement coupées.
  2. {Prepare 2 of oeufs.
  3. {Get 100 g of farine.
  4. {Make ready 1 C of à C de Dashi (bouillon de poisson, facultatif).
  5. {Take of une pincée de sel et de poivre.
  6. {Prepare 50 g of lardons.
  7. {Make ready of Sauce "Bulldog" ou "Okonomiyaki" (facultatif).
  8. {Prepare of Copeaux de bonite (facultatif).
  9. {Make ready of Algue "Aonori" (facultatif).

Instructions to make Okonomiyaki (Pizza japonaise):

  1. Couper finement les feuilles de chou blanc et mélangez avec un peu de sel..
  2. Cassez 2 œufs dedans. Mélangez..
  3. Ajoutez la farine et le "dashi" (si vous en avez). Mélangez..
  4. Faites rissoler les lardons dans une poêle et une fois faits, regroupez les lardon vers le milieu de la poêle en forme d'un petit disque.
  5. Versez la préparation de la pâte-chou sur le disque de lardon en dépassant le disque jusqu'au bord de la poêle.
  6. Couvrez et baissez le feu (3 ou 4 sur 9). Laissez cuire pendant 15 minutes..
  7. Une fois que la surface devient généralement translucide, retournez la pizza. Laissez cuire encore 5 minutes à feu doux..
  8. Servez-là avec les copeaux de bonite, la sauce "Bulldog" et l'algue "Aonori" si vous en avez. A défaut, mettez le mélange d'huile et de vinaigre balsamique..

So that's going to wrap this up with this exceptional food okonomiyaki (pizza japonaise) recipe. Thank you very much for your time. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!