Recipe of Award-winning Les lapins et les œufs de Pâques- Jouyo Manju (Wagashi) - Food & Beverage

Jumat, 02 Juli 2021

Recipe of Award-winning Les lapins et les œufs de Pâques- Jouyo Manju (Wagashi)

Les lapins et les œufs de Pâques- Jouyo Manju (Wagashi).

Les lapins et les œufs de Pâques- Jouyo Manju (Wagashi)

Hello everybody, it's Brad, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, les lapins et les œufs de pâques- jouyo manju (wagashi). One of my favorites. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Les lapins et les œufs de Pâques- Jouyo Manju (Wagashi) is one of the most favored of recent trending foods on earth. It's easy, it's quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. Les lapins et les œufs de Pâques- Jouyo Manju (Wagashi) is something that I have loved my entire life. They are nice and they look fantastic.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook les lapins et les œufs de pâques- jouyo manju (wagashi) using 5 ingredients and 15 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Les lapins et les œufs de Pâques- Jouyo Manju (Wagashi):

  1. {Take 40 g of igname râpée.
  2. {Make ready 80 g of sucre.
  3. {Take 50-55 g of Jouyo-ko (farine de riz).
  4. {Prepare 100 g of Koshi-an (pâte d'haricots rouge sucrée).
  5. {Prepare of Colorant alimentaire.

Instructions to make Les lapins et les œufs de Pâques- Jouyo Manju (Wagashi):

  1. Ingrédients pour 10  *Igname râpée 40g = 10g râpée poudre + 30ml eau.
  2. Ustensiles.
  3. Ajoute le sucre dans l'igname râpée. La mélanger. L'ajouter dans la farine de riz..
  4. La mélanger et pétrir. La partager en 10..
  5. Envelopper une boule d‘haricots rouges avec la pâte de farine de riz.(en saupoudrant farine)..
  6. La faire ovale. (Faire 10 ovales).
  7. Faire sa tète avec baguettes..
  8. Faire ces oreilles..
  9. Faire la même chose (No.7-No.9) et faire 6 lapins. Laisser 4 pour des œufs..
  10. .
  11. Peindre se nez avec le colorant alimentaire bleu dissous en eau. Dissoudre le colorant alimentaire bleu, violet et Jouyo-ko (la farine de riz) en eau. Et mettre ses yeux..
  12. Décorer les 4 ovales comme les œufs de Pâques..
  13. Les mettre dans une vapeur. Vaporiser l'eau..
  14. Les vapeur pendants 8minuite.
  15. Les refroidir avec une couverture en coton. C'est fini!.

So that is going to wrap this up with this special food les lapins et les œufs de pâques- jouyo manju (wagashi) recipe. Thanks so much for reading. I'm sure you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!