Easiest Way to Make Ultimate Pâte pour "Nerikiri Wagashi (des confiseries traditionnelles japonaises)" - Food & Beverage

Selasa, 13 Juli 2021

Easiest Way to Make Ultimate Pâte pour "Nerikiri Wagashi (des confiseries traditionnelles japonaises)"

Pâte pour "Nerikiri Wagashi (des confiseries traditionnelles japonaises)".

Pâte pour "Nerikiri Wagashi (des confiseries traditionnelles japonaises)"

Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, pâte pour "nerikiri wagashi (des confiseries traditionnelles japonaises)". One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit unique. This will be really delicious.

Pâte pour "Nerikiri Wagashi (des confiseries traditionnelles japonaises)" is one of the most popular of current trending meals in the world. It's enjoyed by millions daily. It's simple, it is quick, it tastes yummy. Pâte pour "Nerikiri Wagashi (des confiseries traditionnelles japonaises)" is something that I have loved my entire life. They're nice and they look wonderful.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook pâte pour "nerikiri wagashi (des confiseries traditionnelles japonaises)" using 2 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Pâte pour "Nerikiri Wagashi (des confiseries traditionnelles japonaises)":

  1. {Make ready 500 g of pâte d'haricots blancs sucrée.
  2. {Make ready 25 g of farine blanche.

Steps to make Pâte pour "Nerikiri Wagashi (des confiseries traditionnelles japonaises)":

  1. Ingrédients.
  2. Mettre cette pâte d'haricots dans un saladier. et ajouter la farine blanche..
  3. Mélanger toutes les..
  4. Envelopper la pâte avec un tissu en coton. La mettre dans une vapeur..
  5. La vapeur pendants 20minuite..
  6. La pétrir bien et faire homogène avec le tissu..
  7. La refroidir bien. l'Envelopper avec un film-plastique et mettre dans un frigo pendant 30minuites..
  8. La partager en petites morceaux et les mettre dans un freezer, si vous ne l'utilisez pas en ce moment..

So that's going to wrap it up for this exceptional food pâte pour "nerikiri wagashi (des confiseries traditionnelles japonaises)" recipe. Thank you very much for your time. I'm confident you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!