Easiest Way to Make Quick Timballe de quinoa au saumon et wasabi - Food & Beverage

Selasa, 27 Juli 2021

Easiest Way to Make Quick Timballe de quinoa au saumon et wasabi

Timballe de quinoa au saumon et wasabi.

Timballe de quinoa au saumon et wasabi

Hello everybody, it's John, welcome to my recipe site. Today, we're going to prepare a distinctive dish, timballe de quinoa au saumon et wasabi. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Timballe de quinoa au saumon et wasabi is one of the most favored of current trending foods on earth. It's enjoyed by millions every day. It is simple, it's fast, it tastes delicious. They are nice and they look wonderful. Timballe de quinoa au saumon et wasabi is something that I've loved my entire life.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have timballe de quinoa au saumon et wasabi using 8 ingredients and 2 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make Timballe de quinoa au saumon et wasabi:

  1. {Take 250 g of mascarpone.
  2. {Get 200 g of saumon fumé.
  3. {Get 100 g of quinoa.
  4. {Get 10 g of beurre.
  5. {Take 1 g of d'agar-agar.
  6. {Take 15 cl of crème fleurette.
  7. {Make ready 2 cuillères à café of wasabi.
  8. {Take of sel, poivre.

Steps to make Timballe de quinoa au saumon et wasabi:

  1. Faites cuire le quinoa selon les indications du paquet. Réservez Faites fondre l'agar-agar dans un fonds d'eau bouillante, donnez un coup de bouillon. Dans le bol du robot, mixez à petite vitesse le mascarpone, le wasabi et 2 cuillères à soupe de crème liquide. Salez et poivrez. Montez le reste de la crème liquide en chantilly. Incorporez au mélange mascarpone-wasabi, l'agar agar tiédi, puis la chantilly..
  2. Mélangez délicatement à l'aide d'une spatule. Réservez dans une poche à douille. Chemisez des cercles avec des bandes de rhodoïd (pour faciliter le démoulage). Répartissez le quinoa sur 1 cm d'épaisseur au fond de chaque cercle, mettez ensuite des dés de saumon fumé et terminez par la mousse au wasabi. Faites prendre au frais 2 heures minimum. 30 minutes avant de servir, sortez les cercles, démoulez et réservez à température ambiante..

So that's going to wrap it up for this special food timballe de quinoa au saumon et wasabi recipe. Thank you very much for reading. I am sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!