Simple Way to Make Any-night-of-the-week <Jouyo-Wagashi> en forme du Macaron - Food & Beverage

Jumat, 25 Juni 2021

Simple Way to Make Any-night-of-the-week <Jouyo-Wagashi> en forme du Macaron

<Jouyo-Wagashi> en forme du Macaron.

<Jouyo-Wagashi> en forme du Macaron

Hey everyone, it is Jim, welcome to my recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, <jouyo-wagashi> en forme du macaron. One of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

<Jouyo-Wagashi> en forme du Macaron is one of the most popular of current trending meals in the world. It is appreciated by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes yummy. <Jouyo-Wagashi> en forme du Macaron is something that I have loved my whole life. They're nice and they look wonderful.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook <jouyo-wagashi> en forme du macaron using 6 ingredients and 14 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make <Jouyo-Wagashi> en forme du Macaron:

  1. {Take 40 g of igname râpée=10g poudre igname + 30ml d'eau.
  2. {Take 80 g of sucre.
  3. {Take 50-55 g of Jouyo-ko (farine de riz).
  4. {Get 100 g of Koshi-an (pâte d'haricots rouge sucrée).
  5. {Make ready of Jouyo-ko (farine de riz) pour saupoudre.
  6. {Make ready of Colorant alimentaire rouge.

Instructions to make <Jouyo-Wagashi> en forme du Macaron:

  1. Ingrédients pour 10.
  2. Étendre un papier de cuisson sur le fond de la partie supérieure de la vapeur. Prépare 20 papiers de cuisson 4㎠..
  3. Ajoute 30ml d'eau dans 10g de poudre igname. Les mélanger bien. Le laisser pendant 20-30minuites..
  4. Mettre 80g de sucre dans la igname. Partager le mélange en 1/3 et 2/3..
  5. Coloriser ce 1/3 mélange avec une colorant alimentaire rouge dissous en eau..
  6. Mettre le mélange igname blanc dans la farine de riz. Le mélanger et pétrir. Faire la même chose avec le mélange rouge..
  7. Saupoudrer la farine. Diviser chaque pâte en 10..
  8. Diviser chaque pâte en 2. Les faire en forme allongée. Les joindre et entortiller..
  9. La rouler et mettre sure un papier parchemin. (2 pâtes cercles pour 1 gâteau).
  10. Les mettre dans une vapeur. Vaporiser de l'eau. (Mettre la partie du bateau à vapeur à feu pour faire bouillir de l'eau en avance.).
  11. .
  12. Les refroidir avec une couverture en coton..
  13. Faire 10 balles de la pâte d‘haricots rouges..
  14. Prendre les petit pains de la papier. Écraser un de les balles et le mettre entre les doux pains..

So that's going to wrap this up for this special food <jouyo-wagashi> en forme du macaron recipe. Thanks so much for your time. I am sure that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!