Easiest Way to Prepare Perfect Crème Mizu Yōkan ; Wagashi - Food & Beverage

Jumat, 04 Juni 2021

Easiest Way to Prepare Perfect Crème Mizu Yōkan ; Wagashi

Crème Mizu Yōkan ; Wagashi.

Crème Mizu Yōkan ; Wagashi

Hey everyone, it's John, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, crème mizu yōkan ; wagashi. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Crème Mizu Yōkan ; Wagashi is one of the most favored of recent trending meals in the world. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it's quick, it tastes delicious. They're fine and they look fantastic. Crème Mizu Yōkan ; Wagashi is something that I've loved my whole life.

To get started with this recipe, we must first prepare a few components. You can have crème mizu yōkan ; wagashi using 5 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make Crème Mizu Yōkan ; Wagashi:

  1. {Get 4 g of Agar agar.
  2. {Prepare 350 ml of Eau.
  3. {Take 200 g of Koshian (pâte d'haricots rouges sucrée).
  4. {Take 50 g of Sucre semoule.
  5. {Prepare 120 ml of Crème fraîche (matière grasse≒35%).

Steps to make Crème Mizu Yōkan ; Wagashi:

  1. Ingrédients.
  2. Moule.
  3. [Prépare Cream] Fouettez 150ml de Crème fraîche en refroidissant avec l'eau glacée. Battez jusqu'à l'obtention d'une consistance mousseuse..
  4. [Faire Mizu Yōkan] Versez 200ml de l'eau dans une casserole. Ajoutez 2g de agar-agar et les mélangez. Chauffez à feu moyen en jusqu’à ce qu'il est bouillonnant. Enlevez l'écume. Affaiblissez le feu. Mijotez pendant 2minuites..
  5. Versez le liquide dans 200g de Koshian (pâte d'haricots rouges sucrée) et les mélangez. Versez le dans un moule. Refroidissez dans l'eau glacée.
  6. [Faire Mousse de la crème] Versez 100ml de l'eau dans une casserole. Ajoutez 2g de agar-agar et les mélangez. Chauffez à feu moyen en jusqu'à ce qu'il est bouillonnant. Enlever l'écume. Affaiblissez le feu. Mijotez pendant 2minuites..
  7. Ajoutez 50g de sucre semoule et mélangez à feu moyen. Affaiblissez le feu. Enlevez l'écume et affaiblissez le feu. Mijotez pendant 1 minuties.. Eteindrez le feu..
  8. Versez l'Agar-agar liquide dans la crème an mélangeant. Versez le mélange sur la Mizu Yōkan qu'l commence à prendre. Refroidissez jusqu’à ce qu'l prend..
  9. Retirez le Yōkan du moule! Et coupez..
  10. Vous pouvez le manger avec des sésames écrasé!.

So that is going to wrap it up for this exceptional food crème mizu yōkan ; wagashi recipe. Thank you very much for your time. I am sure you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!