Easiest Way to Make Perfect Gyoza - Food & Beverage

Sabtu, 05 Juni 2021

Easiest Way to Make Perfect Gyoza

Gyoza.

Gyoza

Hey everyone, I hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, gyoza. One of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Gyoza is one of the most well liked of current trending meals in the world. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it is quick, it tastes delicious. Gyoza is something that I have loved my whole life. They are nice and they look fantastic.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook gyoza using 14 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve that.

The ingredients needed to make Gyoza:

  1. {Make ready 250 g of farine.
  2. {Get 2 of pincée de sel.
  3. {Get 125 ml of d'eau chaude.
  4. {Prepare 200 g of viande hachée.
  5. {Take of sel et poivre.
  6. {Take 200 g of chou.
  7. {Make ready 90 g of du poireau.
  8. {Take 1 gousse of d'ail.
  9. {Take 5 g of gingembre.
  10. {Make ready 1 of c.à.s de sucre.
  11. {Take 1 of c.à.s d'huile de sésame.
  12. {Take 1.5 of c.à.s sauce soja.
  13. {Get 4 of c.à.s d'eau.
  14. {Get 1 tasse of maïzena.

Instructions to make Gyoza:

  1. Mélanger la farine et le sel dans un bol évasé. Verser de l'eau chaude et bien pétrir..
  2. Lorsque la pâte obtient un état souple, envelopper dans du film-alimentaire. Laisser reposer à température ambiante pendant 1 heure..
  3. Dans un autre bol, Mélanger bien la viande hachée, le sel et le poivre..
  4. Ajouter l'ail râpé, le gingembre râpé, la sauce soja, l'eau, le sucre et l'huile de sésame. Mélanger le tous, puis laisser reposer dans le réfrigérateur..
  5. Hacher le chou et le poireau. Mélanger dans un bol avec un peu de sel à la main. Laisser reposer pendant 10min..
  6. Egoutter des légumes, puis les joindre à la viande hachée assaisonnée..
  7. Diviser la pâte en morceaux de 8g. Étendre les au rouleau en cercle..
  8. Poser une pâte sur la main. Mettre 1 bonne cuillerée à café de la garniture au milieu de la pâte. Mouiller les bords avec un peu d'eau et former vos Gyoza!.
  9. Utiliser la maïzena pour que la pâte des Gyoza ne colle pas..
  10. Enduire la poêle d'huile de sésame. Disposer les en cercle. Verser une demie tasse d'eau (jusqu'au tiers de la hauteur de Gyoza) Les faire cuire à l'étouffée pendant 6-7min..
  11. A l'absorption totale du liquide, retire le poêle du feu. Renverser le tout sur le plat..

So that is going to wrap this up for this special food gyoza recipe. Thanks so much for reading. I am sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!