Recipe of Super Quick Homemade Nouilles froides japonaises
Nouilles froides japonaises.
Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, nouilles froides japonaises. One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Nouilles froides japonaises is one of the most favored of current trending foods on earth. It's easy, it is quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. They are nice and they look fantastic. Nouilles froides japonaises is something that I have loved my whole life.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have nouilles froides japonaises using 11 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.
The ingredients needed to make Nouilles froides japonaises:
- {Get 100 g of nouilles japonaises (type ramen, udon...).
- {Take 10 cl of sauce soja.
- {Get 2 cs of vinaigre de riz.
- {Get 2 cs of sucre.
- {Get of Eau.
- {Prepare 1 of oeuf.
- {Prepare of Concombre.
- {Prepare of Carotte.
- {Take of Tomates cerises.
- {Make ready of Maïs.
- {Get of Herbes fraîches (ciboulette, basilic).
Instructions to make Nouilles froides japonaises:
- Faire bouillir de l'eau et plonger les nouilles. Le temps de cuisson varient selon le type de nouilles. À vérifier sur l'emballage. Égoutter les nouilles cuites et réserver au frais..
- Dans une casserole, faire chauffer la sauce soja, le sucre et le vinaigre. Une fois que le sucre est dissout, diluer avec de l'eau (à adapter selon vos goûts). Verser des glaçons pour faire refroidir rapidement et placer le bouillon au frais..
- Préparer une omelette avec l'œuf. La couper en petites lamelles..
- Couper les légumes en petits morceaux..
- Dans un bol, disposer les nouilles et verser quelques louches de bouillon pour les couvrir à la moitié. Disposer la garniture..
So that is going to wrap this up with this special food nouilles froides japonaises recipe. Thanks so much for your time. I am confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!