Recipe of Homemade Uiro Wagashi avec Raisins frais
Uiro Wagashi avec Raisins frais.
Hello everybody, it's me again, Dan, welcome to our recipe page. Today, we're going to prepare a special dish, uiro wagashi avec raisins frais. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Uiro Wagashi avec Raisins frais is one of the most well liked of current trending meals on earth. It is enjoyed by millions daily. It is easy, it's fast, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Uiro Wagashi avec Raisins frais is something that I've loved my whole life.
To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have uiro wagashi avec raisins frais using 6 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.
The ingredients needed to make Uiro Wagashi avec Raisins frais:
- {Get 25 g of Joushin-ko(Farine de riz).
- {Make ready 25 g of Sucre.
- {Prepare 30 ml of Water.
- {Prepare 6-7 of Raisins.
- {Get of Fécule de pomme de terre pour saupoudre.
- {Take of Colorants alimentaires.
Steps to make Uiro Wagashi avec Raisins frais:
- Ingrédients.
- Sortir 6,7 raisins de la branche. Les laver et essuyer..
- Mettre 25g de sucre dans un boul. Ajouter 30ml de l'eau. Les mélanger..
- Ajouter 20g de Joushin-ko(Farine de riz). Les mélanger. Le séparer en 2..
- Les coloriser à vert et rouge.
- Les mettre dans une vapeur..
- Les vapeur pendants 7 minuties..
- La pétrir les chaque pâte avec le tissu..
- Saupoudre la fécule de pomme sur un plate. Envelopper chaque raisin avec doux couler de Uiro pâte, avec les main mouillées. Saupoudre eux de la fécule de pomme avec les main secs. L'épousseter sur les gâteau..
So that is going to wrap it up for this special food uiro wagashi avec raisins frais recipe. Thanks so much for reading. I am confident you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!