How to Prepare Homemade Petit Nerikiri Wagashi: "Iguane" - Food & Beverage

Jumat, 12 Maret 2021

How to Prepare Homemade Petit Nerikiri Wagashi: "Iguane"

Petit Nerikiri Wagashi: "Iguane".

Petit Nerikiri Wagashi: "Iguane"

Hello everybody, it is Brad, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, petit nerikiri wagashi: "iguane". It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Petit Nerikiri Wagashi: "Iguane" is one of the most popular of recent trending foods in the world. It is simple, it's fast, it tastes yummy. It is enjoyed by millions daily. Petit Nerikiri Wagashi: "Iguane" is something which I have loved my whole life. They're nice and they look fantastic.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have petit nerikiri wagashi: "iguane" using 3 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Petit Nerikiri Wagashi: "Iguane":

  1. {Make ready 50 g of Nerikiri pâte.
  2. {Take of Veuillez trouver mon recette "Pâte pour Nerikiri Wagashi" ou "Nerikiri Pâte (avec la farine de riz)".
  3. {Make ready of + Colorant alimentaires.

Steps to make Petit Nerikiri Wagashi: "Iguane":

  1. Ingrédients pour 2.
  2. Pétrir des Nerikiri pâte. La partager en chaque pièce et les coloriser..
  3. Choisir 3 couleur et prendre une petites quantité de chaque les pâte et les mélanger pour faire une autre couleur (C'est pour ses yeux). Faire 4 balles avec la pâte plus petite pour un corps (C'est pour ses pattes)..
  4. Faire 10 petits balles de la même pâte (C'est pour des points de se corps). Faire la pâte plus petite grande pour ce corps goutte longue. Mettre les points sure le corps..
  5. Faire le reste de la pâte longue et le mettre sure le corps (C'est se ventre). Faire cette pâte goutte longue encore..
  6. Mettre des pattes. Faire se tête et sa queue..
  7. Faire sa crête. Le faire mince au bout et le mettre sur se corps..
  8. Mettre ses yeux. Mettre sa bouche..
  9. Diviser sa bouche en se haut en sa bas. Mettre des incisions dans sa crête..

So that is going to wrap it up for this exceptional food petit nerikiri wagashi: "iguane" recipe. Thanks so much for reading. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!