Step-by-Step Guide to Prepare Favorite Sushi/maki/California - Food & Beverage

Kamis, 25 Februari 2021

Step-by-Step Guide to Prepare Favorite Sushi/maki/California

Sushi/maki/California.

Sushi/maki/California

Hello everybody, it is Jim, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, sushi/maki/california. One of my favorites. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Sushi/maki/California is one of the most favored of current trending meals on earth. It is easy, it's quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. Sushi/maki/California is something that I have loved my entire life. They are nice and they look fantastic.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can have sushi/maki/california using 12 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

The ingredients needed to make Sushi/maki/California:

  1. {Get of Pour le riz.
  2. {Get 3 of tasses de riz.
  3. {Make ready 4 of tasses d'eau.
  4. {Get 60 g of vinaigre de riz.
  5. {Get 10 g of sucre.
  6. {Make ready 1 cc of sel.
  7. {Take of Pour la garniture.
  8. {Get of Saumon.
  9. {Make ready of Avocat.
  10. {Prepare of Feuille d'algue.
  11. {Prepare of Graine de sésame.
  12. {Make ready of Autre garniture au choix comme du kiri.

Steps to make Sushi/maki/California:

  1. Rincez votre riz et mettez un grand plat au frais.
  2. Mettre le riz et l'eau dans une marmite..
  3. Laissez à feu fort jusqu'à ébullition, baissez le feu et cuire 15 min à couvercle fermé (remuez de temps en temps pour que ça n'accroche pas).
  4. Préparez le vinaigre avec le sel et le sucre laissez diluer le tout à feu doux.
  5. Une fois le riz cuit mettre dans le plat qui a été réservé au frai pour refroidir plus vite le riz et ajoutez le vinaigre.
  6. Pour les sushis faire des petites boules et les aplatir légèrement, déposez une tranche de saumon.
  7. Pour les maki utilisez un rouleau en bambou, déposez votre algue, ensuite faire un long boudin de riz et y faire un creu, déposez votre garniture et recouvrez de riz, ensuite roulez en serrant.
  8. Pour les Californias utilisez la meme méthode que pour les makis mais remplacez l'algue par un cellophane, une fois roulés trempez les dans les graines de sésame.

So that's going to wrap this up with this special food sushi/maki/california recipe. Thanks so much for your time. I am sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!