Step-by-Step Guide to Prepare Quick Hiyashi-chuka - Food & Beverage

Jumat, 08 Januari 2021

Step-by-Step Guide to Prepare Quick Hiyashi-chuka

Hiyashi-chuka.

Hiyashi-chuka

Hello everybody, it is me again, Dan, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, hiyashi-chuka. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Hiyashi-chuka is one of the most favored of current trending meals on earth. It's easy, it is quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions daily. Hiyashi-chuka is something which I have loved my entire life. They are fine and they look fantastic.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few components. You can have hiyashi-chuka using 12 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make Hiyashi-chuka:

  1. {Get 160 g of nouilles sèches.
  2. {Make ready 1 of sachet de levure chimique.
  3. {Take 120 g of blanc de poulet.
  4. {Get 60 g of concombre.
  5. {Make ready 1 of œuf.
  6. {Prepare 6 g of champignon noir.
  7. {Make ready 40 g of sauce soja.
  8. {Take 8 g of sucre.
  9. {Make ready 32 g of eau.
  10. {Make ready 16 g of vinaigre.
  11. {Make ready 1 of peu d'huile de sésame.
  12. {Get of gingembre mariné rose, sésame, mayonnaise.

Steps to make Hiyashi-chuka:

  1. Faire bouillir l'eau dans une casserole, pocher le bloc de poulet environ 3min. Retirer du feu, laisser jusqu'à ce que l'eau refroidisse (profiter de la chaleur résiduelle) Enlever-le et couper finement.
  2. Couper le concombre en tranches..
  3. Battre l'œuf et le sel dans un petit bol. Mettre un peu d'huile dans une poêle, puis faites une omelette fine comme une crêpe. Découper l'omelette en lamelles..
  4. Tremper les champignons noirs dans l'eau. Laisser 10min, puis retirer et pocher-les 1min. Couper en tranches comme le concombre..
  5. Mélanger la sauce soja, le sucre, l'eau, le vinaigre et l'huile de sésame..
  6. Bouillir l'eau dans une grande marmite. Ajouter le levure chimique puis faire cuire les nouilles..
  7. Lorsque les nouilles sont bien tendres, égoutter-les dans une passoire.puis rincer à l'eau froide..
  8. Mettre les nouilles sur une assiette et décorer avec le poulet poché, le concombre, l'œuf et les champignons noirs (vous pouvez également ajouter du gingembre rose mariné, du sésame et la mayonnaise, pour décorer l'assiette).

So that's going to wrap this up for this exceptional food hiyashi-chuka recipe. Thank you very much for reading. I am sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!