Step-by-Step Guide to Make Any-night-of-the-week Gyozas porc et carotte - Food & Beverage

Minggu, 24 Januari 2021

Step-by-Step Guide to Make Any-night-of-the-week Gyozas porc et carotte

Gyozas  porc et carotte.

Gyozas  porc et carotte

Hello everybody, it's Louise, welcome to our recipe page. Today, we're going to prepare a distinctive dish, gyozas  porc et carotte. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Gyozas  porc et carotte is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is appreciated by millions every day. It's simple, it's quick, it tastes yummy. Gyozas  porc et carotte is something which I have loved my whole life. They are fine and they look fantastic.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have gyozas  porc et carotte using 16 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.

The ingredients needed to make Gyozas  porc et carotte:

  1. {Take of Pâte à gyozas:.
  2. {Make ready 300 g of farine.
  3. {Make ready 16 cl of d'eau bien froide.
  4. {Prepare of Farce:.
  5. {Take 250 g of viande de porc.
  6. {Prepare 1 of oignon frais.
  7. {Prepare 2 gousses of d'ail.
  8. {Make ready 1 of petite carotte.
  9. {Prepare 3 cm of gingembre frais.
  10. {Make ready of Sel, poivre.
  11. {Take of Sauce:.
  12. {Get 3 c of à s de sauce soja.
  13. {Get 1 cm of gingembre coupé tout fin.
  14. {Take 3 c of à s de vinaigre de riz.
  15. {Take of Ciboulette.
  16. {Make ready of Huile et eau pour la cuisson.

Steps to make Gyozas  porc et carotte:

  1. Préparer la pâte en faisant une fontaine avec la farine et verser l'eau au milieu. Tourner avec les doigts dans la fontaine, jusqu'à ce que celà forme une boule de pâte homogène. La pétrir un peu avec la main puis la réserver au frigo pendant 1 heure.
  2. Préparer la farce: émincer la carotte, l'ail, l'oignon frais et sa tige et le gingembre. Couper la viande en petits morceaux. Dans un hachoir, hacher la viande et les légumes, petit à petit, pas trop finement. Saler, poivrer..
  3. Après 1 heure de repos, préparer les gyozas. Couper la pâte en deux, former un boudin de 2/3cm de diamètre dans chaque part. Decouper des tronçons de 3cm dans les boudins. Fariner le plan de travail, et aplatir les tronçons au rouleau. Se servir d'un verre de 8cm de diamètre comme emporte-pièce. Garnir les cercles de farce et les fermer en humidifiant et pliant les bords..
  4. Préparer la sauce en mélangeant l'es liquides, le gingembre et la ciboulette hachés.
  5. Faire frire les gyozas dans une grande poêle avec de l'huile à feu vif, puis lorsqu'ils ont une jolie coloration, ajouter un petit verre d'eau et couvrir d'un couvercle pour finir la cuisson. Déguster chauds avec la sauce !.

So that's going to wrap this up with this special food gyozas  porc et carotte recipe. Thanks so much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!