Step-by-Step Guide to Make Award-winning Nerikiri Wagashi " 桔梗 (campanule japonaise)"
Nerikiri Wagashi " 桔梗 (campanule japonaise)".
Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, nerikiri wagashi " 桔梗 (campanule japonaise)". One of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.
Nerikiri Wagashi " 桔梗 (campanule japonaise)" is one of the most favored of recent trending foods on earth. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. They're fine and they look wonderful. Nerikiri Wagashi " 桔梗 (campanule japonaise)" is something that I've loved my whole life.
To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook nerikiri wagashi " 桔梗 (campanule japonaise)" using 4 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make Nerikiri Wagashi " 桔梗 (campanule japonaise)":
- {Take 10 g of Koshi-an (pâte d'haricots rouges sucrée).
- {Make ready 20 g of Nerikiri pâte.
- {Get of Veuillez trouver mon recette "Pâte pour Nerikiri Wagashi" ou "Nerikiri Pâte (avec la farine de riz)".
- {Take of + Colorant alimentaires.
Steps to make Nerikiri Wagashi " 桔梗 (campanule japonaise)":
- Ingrédients & Ustensiles..
- Partager cette pâte en chaque pièce..
- Pétrir la pâte pour Naissance de Pétales. Coloriser les pâte pour Pétales..
- .
- Joindre les pâte pour Pétales et Naissance de Pétales. Envelopper la balle en haricots rouges avec elle..
- La faire globique et écraser très un peu. Mettre 5 lignes ébauchée (la diviser en 5 égal)..
- Faire 5 fosses de bas à haut (Partager en 6 égal). Pincer pour faire 5 pétales pointus. Presser et étendre les pétales ver la périphérie..
- Faire lignes entres les pétales. Faire une ligne sur le centre chaque pétale. Faire une cavité ronde dans le centre. Faire la pièce centre sphérique et la mettre dans le centre de le fleur..
So that is going to wrap it up for this special food nerikiri wagashi " 桔梗 (campanule japonaise)" recipe. Thank you very much for reading. I am sure you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!